برطبق نتایج تحقیقات، قدم زدن به طور منظم و مداوم با تاثیر مثبتی که بر روی مغز می‌گذارد، می‌تواند احتمال فراموشی را تا 20 درصد کاهش دهد.

سعید ترابیان زاده، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: ورزش نکردن و نداشتن تحرک و فعالیت بدنی تاثیرات منفی زیادی برروی عملکرد سیستم مغزی و عصبی می‌گذارد و به عنوان مثال می‌تواند موجب کاهش قدرت حافظه شود.

وی با بیان اینکه قدم زدن و پیاده روی از مشکلاتی نظیر کاهش قدرت حافظه و فراموشی تا حد قابل توجهی پیشگیری می‌کند، تاکید کرد: بر طبق نتایج تحقیقات قدم زدن به طور منظم و مداوم با تاثیر مثبتی که بر روی مغز می‌گذارد می‌تواند احتمال فراموشی را تا 20 درصد کاهش دهد.

ترابیان زاده، اظهار داشت: پژوهش‌ها نشان می‌دهند که تحرک و فعالیت بدنی، ارتباط مغزی را در بخشی که ذهن مسئول حافظه است گسترش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه در کنار ورزش کردن رعایت الگوهای غذایی نیز در کاهش احتمال فراموشی بسیار موثر است، خاطر نشان کرد: مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها و پرهیز از مصرف غذاهای پر چرب و بسیار شیرین بهترین توصیه برای عملکرد بهتر مغز و اعصاب، افزایش قدرت یادگیری و حافظه و در نتیجه کاهش احتمال فراموشی است.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.