یک چاشنی غذایی خوشمزه از گروه محصولات لبنی باعث لاغری در صورت اضافه شدن در قهوه خوراکی می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛کارشناسان به افرادی که به عنوان یک نوشیدنی میان وعده از قهوه در طول روز استفاده می‌کنند توصیه می‌کنند به جای افزودن شکر، خامه و یا کرم به محتوی قهوه خود از کره به مقدار کم استفاده کنند.

گفتنی است؛براساس جدیدترین پژوهش‌ها افزودن میزان کمی کره به قهوه می‌تواند علاوه بر بهتر شدن طعم آن و متعادل کردن طعم تلخ قهوه باعث ایجاد یک ترکیب چربی سوز و لاغر کننده شود.

اکثر افرادی که قهوه می‌نوشند چاشنی‌هایی مانند شکر،شیر،خامه و یا کرم به آن اضافه می‌کنند که این مواد باعث افزایش شدید کالری قهوه و بروز چاقی در آنها می‌شوند.

براساس این پژوهش‌ها کره می‌تواند سبب سوزانده شدن کالری‌های اضافی در بدن، ایجاد انرژی، احساس سیری و کاهش اشتها در افراد در صورت نوشیدن به همراه قهوه شود. البته کارشناسان این شیوه را به افراد دچار بیماری‌های قلبی و یا دارای کلسترول بالا توصیه نمی‌کنند.

انتهای پیام/
برچسب ها: چاشنی ، لاغری ، چربی ، کالری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار