دکتر زهرا عبداللهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه سلامت وزارت بهداشت و درمان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کودک برای خوردن خوب و کامل غذا باید احساس گرسنگی کند. بنابراین فعالیت قبل از غذا، عدم مصرف شیرینی ، شربت و مایعات شیرین در بین وعده های غذایی و خواب آلوده نبودن هنگام صرف غذا میتواند به مصرف بهتر غذا توسط کودک کمک کند.
همچنین طبع غذاهای مورد علاقه کودک، ایجاد ترکیبهای جدید هنگام طبخ غذا، صبور بودن هنگام خوراندن غذا به کودک، صرف غذا در محیطی آرام، دوستانه راحت و همراه با دیگران از نکاتی است که بهتر است رعایت شود.
وی ادامه داد: این نکته قابل توجه است که اگر کودکی تمایل به مصرف نوع خاصی از غذا نشان نداد، بسرعت نباید غذا را تعویض کرد، همچنین برای خوردن غذا برای کودکان جایزه قرار ندهید همچنین سعی کنید غذاهای جدید را به دفعات و با فواصل زمانی مناسب بخورانید ولی توجه داشته باشید در صورتی که کودک تمایلی به خوردن غذا نشان نداد،او را مجبور به تمام کردن آن نکنید ولی سعی کنید چند روز بعد مجددا آن غذا را درست کنید و این روش را تا مادامی که ذائقه کودک به خوردن آن غذا عادت کند، تکرار کنید.
دکتر عبداللهی در پایان در خصوص عدم مصرف شیر توسط کودک گفت: در این موارد، ماست را جانشین شیر کنید و دوغ و ماست را حتما در وعدههای غذایی او بگنجانید. همچنین در تهیه سوپ از مخلوط آرد و کره و شیر استفاده کنید ضمن اینکه شیر خوردن را بتدریج رای او امتحان کنید.
انتهای پیام/