نه تنها دست زدن به خود گوشت و مرغ می‌تواند باعث یک بیماری مهلک شود بلکه بسته بندی این نوع محصولات نیز می‌تواند خطری بالقوه برای سلامت انسان داشته باشد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان هشدار می‌دهند که حتی بسته بندی مرغ نیز می‌تواند باعث اشکالات غذایی شدید و بروز مسمومیت در افراد شود.

گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند حتی بسته بندی مرغ می‌تواند حاوی باکتری کمپیلو باکتر باشد و سبب مسمومیت در افراد و بروز بیماری‌هایی مانند اسهال، تهوع، استفراغ، دل درد و تب فراوان در افراد شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، مسمومیت کمپیلوباکتر  هر ساله حدود 280 هزار فرد را مبتلا می‌کند و در 80 درصد موارد خوردن مرغ آلوده علت این حادثه می‌شود.

دیگر اشکالات بوجود آمده در اثر خوردن مرغ عبارتند از سالمونلا و E.COLI که می‌توانند بشدت خطرناک باشند.

کارشناسان توصیه می‌کنند شستن دست در هنگام دست زدن به مرغ و پخت مرغ در حرارت بالا سبب جلوگیری از بروز بیماری و انواع مسمومیت ها در افراد می‌شود.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.