به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ داروخانهها از بد حسابی برخی بیمهها میگویندداروخانهها همیشه مطالبات را با تاخیر میدهند، هیچ وقت به قولهایی که میگویند عمل نمی کنند، برخی از بیمهها هشت ماه است که هنوز مطالباتمان را که تامین اجتماعی میدهد، ندادهاند.
بیمه تامین اجتماعی و نیروهای مسلح مطالبات ما را تا پایان مهر ماه فقط تسویه کردهاند، بیمهها میگویند تا دو ماه دیگر مطالباتتان را میریزیم و وقتی که پیگیری کردیم به ما گفتند اگر بریزیم هم فروردین ماه سال بعد این کار انجام میشود یعنی قبل از فروردین امکان ندارد مطالبات ما را پرداخت کنند.
دکتر دیناروند در این خصوص در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به صورت میانگین مطالبات بیش از 4 ماه است که برای بیمارستانها وجود دارد این مطالبات حدود 800 میلیارد تومان برای بیمارستانها و برای داروخانههای شهری هم تقریبا همین میزان است که در مجموع حدود 1500میلیارد تومان میشود این موضوع برای اقتصاد دارو هم مبالغ بسیار سنگینی است.
وزیر دادگستری در ادامه گفت: پزشکان متخلف از این به بعد به زندان نمیروند چند روز هم ریاست محترم قوه قضاییه ابلاغ کردند که اگر پزشکی تخلفی مرتکب شد و خسارتی به فردی وارد کرد ضمن اینکه خسارت را جبران میکند به جای مجازات زندان مجازات بدل حبس برای وی در نظر گرفته میشود به عنوان مثال سه سال در یکی از شهرها و مناطق محروم اقامت کند.
هفته پیش از دلالانی گفتیم که در کنار داروخانههای بیمارن خاص کمین میکنند بعد از پخش این گزارش پلیس در گفتگو با خبرنگار باشگاه گفت: ما این دلان را دستگیر میکنیم اما مشکل جای دیگری است در واقع سیستم توزیع باید درست شود تا این بازار مکاره در مقابل داروخانهها از بین برود. دکتر دیناروند در مقابل این گفتهها گفت: سیستم توزیع را درست کنیم یعنی به بیماران دارو ندهیم بیمار باید دارو دریافت کند نمیتوانیم برای هر بیمار یک نگهبان بگذاریم اما میتوانیم با کسانی که اطراف داروخانها کمین میکنند و دارو خرید و فروش میکنند برخورد کرد.
بیماران قربانی نبود تختهای بیمارستانی هستند
آیتم بعدی مربوط به کمبود تخت در اورژانسهاست این روزها از برخی از شهرهای مختلف خبر میرسد که در برخی از ای بیمارستانهای دولتی آنقدر مراجعات بالا رفته که تخت خالی پیدا نمیشود مثلا در بیمارستان نمازی شیراز که یکی از بیماران مراجعه کننده میگفت چون اورژانس تخت خالی ندارد هنوز بیمارمان روی تخت برانکارد اورژانس خوابیده است.
مسئول اورژانس این بیمارستان گفت: در حال حاضر 15 بیمار در بخش تریاژ روی صندلی نشستند که بدحال هستند و تخت خالی برای بستری آنها نداریم فضا هم آنقدر کم است که فضایی برای استقرار برانکارد هم نداریم.
ادعاهای عجیب یک پزشک آلمانی در مورد سرطان
چند وقت پیش یک پیامی در وایبر دست به دست شد که یک پروفسوری از آلمان آمده با کلی خبرهای خوش برای بیماران سرطانی. برای همین امر سراغ این پروفسور رفتیم که گفت: آمدم تا یک سری بیماران سرطانی را رایگان ویزیت کنم این اقای دکتر معتقد بود برخی از پزشکان در مورد برخی از بیماران سرطانی تشخیص اشتباه دادهاند و آنها میتوانند به طور کامل درمان شوند بعد پرس و جو کردیم که روشهای درمانی این آقای دکتر با وزارت بهداشت هماهنگ شده که اعلام کردند هماهنگ شده است اما میر دهقان رئیس ادراه نظارت بر درمان وزارت بهداشت این موضوع را تکذیب کرد و گفت: به سرعت به کلیه دانشگاها نامهای ابلاغ شد که این اتفاق از نظر وزارت بهداشت محکوم است و هر پزشکی برای طبابت باید مجوز فعالیت در ایران داشته باشد.
قدرت پزشکان جلوی اجرای طرح شیمی درمانی را گرفت
طرح رایگان شدن داروهای شیمی درمانی که یادتان هست چند وقت پیش رئیس سازمان غذا و دارو دلیل اجرا نشدن این طرح را کمبود اعتبارات اعلام کرد اما به گوشمان سید که بخشی از اجرا نشدن این موضوع مربوط به فشار برخی از پزشکان بوده است. دکتر دیناروند که این موضوع رو تکذیب نکرد و گفت: عاین موضوع عاما اصلی نبود و کمبود اعتبار هم دخیل بوده است.
انتهای پیام/