از بین بردن لکه‌های حاصل از چای، قهوه و شکلات با استفاده از جرم گیری ممکن است.

دکتر عبدالجواد رحیم پور، دندان پزشک عمومی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: بلیچینگ اگر به صورت صحیح و منطقی صورت نگیرد مشکلات بسیاری را برای بیمار بوجود می‌آورد چون منجر به از بین بردن مینا و آج دندان می‌گردد.

وی افزود: ماندگاری بلیچینگ بسته به نگهداری بیمار دارد. استفاده از مواد غذایی مثل چای، قهوه و شکلات منجر به برگشتن رنگ‌های تیره بر روی دندان می‌گردد که ترجیح داده می‌شود با یک جرم گیری مناسب و بروساژ رنگ طبیعی به دندان باز گردد.

وی خاطر نشان کرد: برخلاف عقیده‌ی برخی از افراد، جرم گیری، مینا دندان را از بین نمی‌برد زیرا مینا دندان جنس سختی دارد.

وی در پایان گفت: هدف ما در هنگام استفاده از جرم گیری از بین بردن مواد زاید، جرم‌ها و موادی که سخت شده‌اند است چون محل خوبی برای رشد میکروب هاست و منجر به عفونت و پوسیدگی می‌گردند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار