دکتر زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه سلامت وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای بهبود تغذیه در محیط کار، بهتر است تا حد امکان مصرف قندها و کربوهیدراتهای ساده مثل نانهای سفید، برنج سفید، کاهش یابد چراکه با تحرک ترشح انسولین، ورود گلوکوز به سلول را تسریع کرده و در نهایت کاهش قند خون و عوارض ناشی از آن یعنی خستگی و خوب آلودگی و ایجاد استرس را بدنبال دارد.
وی همچنین گفت: سطح هورمونهای مولد استرس مانند کورتیزول، مصرف غذاهای چرب و هورمون آدرنالین در اثر مصرف زیاد قند و شکر و کافیئین در خون بالا میرود.
همچنین مداومت در مصر کربوهیدراتها نو غلات مانند انواع کیک و کلوچه و بیسکوئیت با توجه به کالری بالایی که دارند، میتوانند سبب چاقی و اضافه وزن شوند.
عبداللهی، خاطر نشان کرد: استفاده از نانهای سبوسدار مثل سنگک و نان جو به جای نان سفید، مصرف غذاهای آب پز و بخار پز و یا کبابی به جای غذاهای چرب و سرخ شده و مصرف گوشت کم چرب و ماهی و مرغ به جای انواع گوشت قرمز و پر چرب میتواند بسیار مناسب باشد. ضمن اینکه میتوان از دوغ و آب به جای انواع نوشیدنیهای گاز دار و نوشابهها استفاده کرد و باید توجه داشت مصرف انواع سبزیجات مثل خیار و گوجه فرنگی و کاهو و هویج و... همراه با غذا و یا به عنوان میان وعده بسیار مناسب خواهد بود.
انتهای پیام/