دکتر محمد اکبری متخصص ارتوپد، در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: این که برخی از مواد غذایی محافظ غضروفها هستند، ساپورت آکادمیک ندارد ولی رعایت بهداشت، عدم ضربه به غضروف، نداشتن التهاب، عدم استفاده زیاد از بخشهای غضروفی، عدم فشار زیاد و مواد معرفی و غذایی که دارای املاح کامل هستند از نکات محافظت از غضروفها است.
وی افزود: سلولهای بدن باید مدتی که کار میکنند بعد از مدتی در استراحت قرار گیرند تا متابولیسم داخل سلولی به خوبی انجام گردد.
وی در پایان گفت: اگر وزن افراد زیاد باشد کلسیم از استخوان خارج و وارد خون شده از طریق ادرار خارج میگردد ولی با ورزش کردنهای سبک، میتوانیم این پروتئینها و اسید آمینهها را حفظ کنیم.
انتهای پیام/