«پریسا مقتدی» رئیس مجموعه تئاتر شهر گفت: عاجزانه از دفتر عمرانی درخواست می‌کنم که پروژه بازسازی تئاتر شهر را جدی بگیرند چراکه من و معاونت هنری و مرکز هنرهای نمایشی بشدت پیگیر جزئیات بازسازی هستیم.

به گزارش خبرنگار تئاتر باشگاه خبرنگاران صبح امروز نشست رسانه‌ای رئیس مجموعه تئاتر شهر و نمایندگان مشاورین هنری تالارهای چهار سو، قشقایی و سایه با  حضور اصغر دشتی نماینده سالن قشقایی، محمود رضا رحیمی نماینده سالن سایه، سید اشرف طباطبایی، رضا دادویی و پریسا مقتدی رئیس تئاتر شهر در سالن کنفرانس مجموعه تاتر شهر برگزار شد. 

پریسا مقتدی رئیس مجموعه تئاتر شهر ضمن اشاره به اینکه هر تصمیم گیری در این مجموعه با خرد جمعی صورت گرفته است عنوان کرد: در سال 93 ما در دو حوزه هویت سالن‌های نمایشی و بازسازی فیزیکی تئاتر شهر گفتگوهای متعددی داشتیم  و بیش از 500 ساعت جلسه گذاشتیم که مربوط به بازسازی زیرزمین، راهرو و فضای ایمنی این مجموعه بود و سعی کردیم در این مرحله نهایت دقت را داشته باشیم. 

وی ادامه داد: با مطرح شدن بحث بازسازی تئاتر شهر حوزه‌ها‌ی دیگری چون میراث فرهنگی و آتش‌نشانی وارد حوزه بازسازی شدند و همچنین با طراحان صحنه نیز وارد گفتگو شدیم که با حمایت معاونت هنری به اتفاق نظری برسیم. 

مقتدی تصریح کرد: در دوره بازسازی یک وقفه یک ماه و نیمه در سالن قشقایی وجود داشت که با جلسات متعددی که با دفتر  عمرانی برگزار کردیم و همچنین با استفاده از تجربه‌های فردی و  تئاتری دکتر مصدق سعی کردیم خطا را کمتر کنیم و با کمترین مشکلات روبرو شویم.  

وی افزود: در حوزه تکنولوژی سالن‌ها از بهترین مارک‌های خارجی استفاده کردیم، حتی جلساتی هم با نمایندگان شرکت‌های بین‌المللی داشتیم و توانستیم تا کنون سالن سایه را به 60 در صد آمادگی برسانیم و بعد از پایان نمایش کابوس شب نیمه آذر دوباره بازسازی را از سر می‌گیریم و به نظر می رسد اردیبهشت ماه افتتاح سالن سایه را داشته باشیم. 

مقتدی در خصوص سالن اصلی تئاتر شهر عنوان کرد: برای بازسازی سالن اصلی تئاتر شهر به 5 ماه زمان نیاز داریم، اما این زمان قطعی نیست چراکه هنوز در حال برگزاری جلساتی هستیم تا آن را به قطع اعلام کنیم و بعد از بازسازی سالن سایه سالن، چهار سو را شروع خواهیم کرد. 

وی در خصوص تاخیر بوجود آمده در بازسازی عنوان کرد: من به صراحت و عاجزانه از آقای معمار و دفتر عمرانی تقاضا می کنم که مسئولیت بازسازی تئاتر شهر را جدی بگیرند چراکه من، مهدی شفیعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی و معاونت هنری بشدت پیگیر جزئیات پروژه هستیم. 

مقتدی، در پایان در خصوص سالن چهار سو اظهار داشت: هنوز فراخوانی برای اجرا در این سالن ندادیم که قرار است بازسازی شود اما چنانچه بازسازی ان در سال 94 انجام نشود 8 فرصت اجرایی خواهیم داشت. 

وی خاطر نشان کرد: مولف، صاحب سبک ، سه اجرای  موفق در تئاتر شهر یا  خارج از آن ، برخورداری از آمار فروش اجراهای  گذشته و متون ایرانی و متن‌های تولیدی اولویت‌های اجرای سالن چهار سو است. 

**محمود رضا رحیمی: 7 فرصت اجرا در سال 94 برای سالن سایه خواهیم داشت/سالن سایه تا 15 اردیبهشت آماده می‌شود 

محمود رضا رحیمی، نماینده سالن سایه در ادامه نشست عنوان کرد: ما وقتی تعریف معاونت هنری و اداره کل مرکز هنرهای نمایشی را به پایان می‌رسانیم متوجه خواهیم شد که این دو مرکز نگین انگشتری چون تئاتر شهر دارند. 

وی در خصوص معیارهای اجرا در سالن سایه  عنوان کرد:‌در سال 94 ،7 فرصت اجرا خواهیم داشت که یک اجرا برای مدیریت و 6 فرصت اجرا برای شورای هنری است اما  موضوعی که برای ما اهمیت دارد تنوع اجرایی است چراکه تئاتر ما بشدت به شکل تئاتر تک شکل می رود. 

رحیمی تصریح کرد: وقتی تنوع بصری در تئاتر وجود نداشته باشد به طور حتم تنوع شکلی هم وجود ندارد برای سالن سایه از ما خواسته شد که اعلام نظر کنیم و اکنون هم 60 درصد کار به پایان رسیده.  

وی افزود: جایگاه مخاطب در سالن سایه به گونه‌ای بود که سالن را کج می‌دید و ما همه مشکلات این سالن را لحاظ کردیم و قرار است تا 15 اردیبهشت سالن آماده شود. 

* اصغر دشتی: سالن قشقایی به مرکز مطالعات تبدیل می شود

اصغر دشتی نماینده‌ی سالن قشقایی در این نشست بیان کرد: به نظرم قدری خرد جمعی لازم است. در تئاتر پیچیدگی بسیاری وجود دارد  اما وجود قوانین به خودی خود سبب معیاری بین هنرمندان و مدیران می شود. 

وی ادامه داد: یکی از بزرگترین چالش‌ها این بود که ما وارد پروسه‌ای شده بودیم که قوانین نامعلوم داشت و شورای هنری قشقایی پذیرفت تا برای آینده برنامه‌ریزی کنیم. 

دشتی تصریح کرد: سالن قشقایی به مرکز مطالعات قشقایی تغییر نام داده است یعنی تمرکزش با فضای مطالعاتی است. 

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی که برای سالن قشقایی صورت  گرفته، قرار شده هر گروهی به مدت 15 روز از صبح تا شب، به اجرای نمایش یا برگزاری سمینار و کارهای مطالعاتی بپردازد. 

دشتی بیان کرد: سالن قشقایی هم به لحاظ بودجه 250 میلیون داشت که ما آن را به 270  میلیون افزایش دادیم و روزانه یک و نیم میلیون تومان به صورت مساوی برای همه‌ی گروه‌ها برای مطالعه، تجربه برنامه ریز و تمرین و استقرار گروهی در سالن پرداخت  می‌کنیم. 


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار