به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یزد؛محمد وحدتی گفت: یکی از مهمترین
تنقلاتی که در ایام نوروز بوسیله آن از میهمانان پذیرایی می شود،آجیل است که در
روزهای پایانی سال بازار آجیل و مشتقات آن پر رونق می شود .
وی افزود : به طبع رونق بازار آجیل درزوزهای پایانی سال، بازارچه های غیر
استاندارد فصلی دایر و دستفروشان هم وارد عرصه می شوند بنابر این توجه به کیفیت و
سلامت آجیل اهمیتی مضاعف پیدا می کند .
در خرید آجیل ، توجه به نکات ذیل مهم است
:
1- سعی کنید آجیل عید را از فروشگاه های
معتبر که اجناسی مرغوب و تازه عرضه می نمایند ، تهیه نمایید ،
2- خرید آجیل
فله ای از دستفروشان اقدامی ناپسند است،
3-هنگام خرید به ظاهر آجیل توجه نمایید ، وجود حفره یا آثار کپک زدگی از علایم
کهنگی و فساد آن است ،
4-آجیل های بسته بندی شده دارای پروانه ساخت از
سازمان غذا و دارو با تاریخ مصرف معتبر ، بر آجیل های فله موجود در فروشگاه ها ارجح
است.
5- هنگام
خرید ،به تازگی آجیل توجه نمایید.
6- آجیل های رنگی بدلیل ممنوعیت استفاده از رنگ و احتمال استفاده از رنگ های غیر
مجاز و پوشاندن معایب آجیل ، به هیچ وجه مورد تایید نمی باشد ،
7-آجیل خام
از لحاظ تغذیه ای ارزشمند تر از آجیل شور و بوداده است .
8- نگهداری
طولانی آجیل، بخصوص در مکان مرطوب باعث بروز تغییرات شیمیایی نامطلوب و تغییر طعم و
بوی آن می شود.
9- از جمله تقلبات آجیل،بو دادن مجدد آجیل های کهنه است ،لذا بدان توجه نمایید
.
چند نکته :
مراقب باشید کودکان پوست آجیل را با دندان نشکنند.
آجیل را در جای خشک و بدور از رطوبت نگهداری نمایید . آشپزخانه برای این کار
مناسب نیست .
مصرف به اندازه آجیل بسیار مفید و مصرف بیش از حد آن ،مضر
است.
افراد مسن و بیماران فشار خونی و قلبی -عروقی از مصرف آجیل شور پرهیز نمایند .
نوع خام آن مفید است .
انتهای پیام/ز