زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در گروه سبزیها، انواع سبزیهای برگدار، انواع کلم، هویج، بادمجان، نخود سبز، لوبیا سبز، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و سیب زمینی جای میگیرد.
وی افزود: گروه سبزیها انواع ویتامینهای C,B,A، مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیوم و مقدار قابل توجهی فیبر را در خود جای داده است از این ماده غذایی باید به میزان 3 تا 5 واحد در طول روز استفاده شود.
مدیر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: در 3 تا 5 واحد مصرف سبزی روزانه 1 لیوان سبزی خام برگدار چون اسفناج یا کاهو، نصف لیوان سبزی پخته یا خرد شده جای میگیرد همچنین افراد به منظور تامین سبزی مورد نیاز بدن خود میتوانند از 1 عدد گوجه فرنگی یا هویج یا خیار متوسط استفاده نمایند.
انتهای پیام/