پیام فرحبخش متخصص تغذیه گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پرخوری برای افراد بیشتر یک عادت محسوب میشود و نوع غذا خوردن افراد به فرهنگ، عادت و نحوه زندگی کردن بستگی دارد. برخی از افراد عادت دارند که بیش از آن چیزی که نیاز دارند، مصرف کنند و این مسئله آنها را مستعد به چاقی میکند.
وی افزود: خیلی وقتها پرخوری به علت هیجانهای عصبی در فرد به وجود میآید، یعنی زمانی که شخصی دچار تنشهای عصبی و مشکلات روحی میشود، رو به غذا خوردن میآورد ولی نه به قصد سیر شدن، به قصد اینکه در واقع خود را آرام کند. خوراکی شیرین فرد را دچار آرامش میکند.
وی در ادامه افزود: مکانیزم این خوراکی شیرین این است که هورمونی به نام سروتونین در بدن وجود دارد، وقتی این هورمون در بدن افزایش پیدا میکند، حس شادی به فرد دست میدهد.
وی تصریح کرد: پرخوری در افراد معمولا دو جنبه دارند: یک جنبه آن نداشتن حواس به هنگام غذا خوردن است که به یک عادت تبدیل میشود و جنبه دوم آن تنشها میباشد.
انتهای پیام/