برخی افراد رژیم‌های غذایی را دوره‌ای می‌دانند در صورتی که این مسئله در تمام عمر باید ادامه پیدا کند و به یک دوره خاص محدود نمی‌شود.

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: رایج‌ترین اشتباهات افراد در گرفتن رژیم غذایی این است که خودسرانه رژیم غذایی خود را انتخاب می‌کنند همچنین گاهی افراد از رژیم غذایی دیگری تبعیت می‌نمایند.

وی افزود: در مسئله کاهش وزن، کاستن از دریافت مواد غذایی دیده می‌شود اما با توجه به شکنجه آور بودن گرسنگی برای افراد، میزان کاهش مواد غذایی اهمیت می‌یابد در کنار آن نحوه انجام این مسئله نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این متخصص تغذیه ادامه داد: رژیم غذایی افراد تنها به وسیله یک متخصص تغذیه تعیین شود با وجود آنکه جنبه‌های عمومی در این مسئله به چشم می‌خورد رژیم غذایی فرد یک جنبه فرعی دارد.

نیستانی با اشاره به جنبه‌های عمومی رژیم غذایی اظهار داشت: تنوع غذایی و مصرف متعادل میوه جنبه‌های عمومی در رژیم غذایی محسوب می‌شود اما این مسئله در فرهنگ غذایی و وضعیت درآمدی هر فرد جنبه اختصاصی پیدا می‌کند در رژیم غذایی هر فرد باید به علت افزایش وزن و یکسان نبودن دریافت کالری هر فرد توجه نمود.

وی عنوان کرد: برخی افراد مصرف زیاد برنج، نان و روغن‌های حیوانی را علت افزایش وزن می‌دانند به طور واقعی برنج و نان در برخی چاقی‌ها تأثیر نمی‌گذارند در این نوع چاقی فرد در میان وعده‌های خود پرخوری می‌کند و این مسئله در هر وعده غذایی دیده نمی‌شود.





انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم غذایی ، چاقی ، نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار