یکی از انواع آجیل که به کرات از خواص ضد آلزایمری و تقویت کنندگی حافظه آن شنیده‌ایم، گردو است و به این خواص خاصیت ضد تشنجی و بسیاری از خواص معجزه‌آسای دیگر را هم باید اضافه کرد.

دکتر غلامرضا کردافشاری، متخصص طب سنتی و اسلامی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گردو دارای خاصیت گرم و خشک بوده، بسیار لطیف و از بین برنده ورم اندام‌ها است همچنین گردو خاصیت تقویت کنندگی مغز، قلب و کبد را دارد. همچنین مصرف گردو به همراه مویز برای تقویت حافظه بسیار مفید است همچنین مصرف آن برای سالمندان توصیه می‌شود.

وی گفت: مصرف گردو برای رفع بی‌حسی اندام‌ها و کاهش درد مفاصل بسیار مفید است، بخصوص اگر همراه عسل بصورت موضعی و پماد مصرف شود.

دکتر کردافشاری گفت: یکی از خاصیت‌های بسیار خاص گردو، خواص ضدتشنجی گردو است و باعث تقویت مغز می‌شود و با افزایش حافظه، قدرت یادگیری را بالا می‌برد.


انتهای پیام/
برچسب ها: آجیل ، گردو ، تشنج ، درد مفاصل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.