بزرگمهر برلیانت، دبیر انجمن تغذیه ایران و مشاور تغذیه و رژیم غذایی در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: آجیلها خواص و مواد خیلی مفیدی هستند، ولی باید در مصرف آن چند عامل را رعایت کنند، از جمله استفاده از آجیلهای بینمک، افراط در خوردن آجیل، استفاده نکردن آجیل در وعدههای غذایی و با فاصله خوردن به عنوان غذایی اصلی مصرف نشود.
وی ادامه داد: به علت چربی بالای موجود در آجیل اگر در مصرف آن افراط شود باعث ایجاد جوش در افراد میشود.
برلیانت بیان کرد: افرادی که جوش میزنند، بهتر است که پوست خود را تمیز نگه دارند و سبزیجات مصرف کنند.
وی در پایان توصیه کرد: از مصرف نمک زیاد، شیرینی و چربی زیاد جلوگیری کنند.
انتهای پیام/