شاید در بیبن اخباری که در مرداد ماه سال 93 وزارت نیرو را بیشتر خبر ساز کرد بحث قطع آب مشترکین پرمصرف، بحران آب شهرها و تامین برق تابستان بود.

به گزارش خبرنگاراقتصادی باشگاه خبرنگاران ،مردادماه سال 93 که رسید بازهم صحبت از افزایش قیمت آب وبرق شد. ماه های آغازین سال93 دایمی معاون وزیر نیرو از احتمال افزایش قیمت آب وبرق در شش ماهه دوم سال خبرداده بود، مردادماه که رسید حمیدچیت چیان وزیر نیرو در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا تا پایان سال 93 افزایش مجدد قیمت آب و برق را خواهیم داشت گفت: دولت هیچ تصمیمی در این باره نگرفته است. افزایش قیمت آب و برق در دولت مطرح نشده است.

وزیر نیرو در پاسخ به این سوال که آیا این وزارتخانه تا کنون پیشنهادی در این باره به دولت داده است گفت: این وزراتخانه تا کنون پیشنهادی در این باره نداده و تصمیمی برای افزایش قیمت آب و برق گرفته نشده است.

وزیر نیرو تا پایان سال 93 همچنان بر این موضوع پافشاری کرد و هرگونه افزایش قیمت در سال 94 را منوط به تصمیم دولت در این باره اعلام کرد.

چراغ راهنمای وضعیت آب کشور روشن شد

با رسیدن به مردادماه بحران آبی رنگ عوض کرد زرد و قرمز شد بطوریکه سه شهر تهران، شیراز و یزد وضعیت زرد و اصفهان و کرمان در وضعیت قرمز قرار گرفتند.

آنطور که گفته شده بود این شهرها درصورت عدم صرفه‌جویی مشترکان، با مشکل مواجه خواهند شد ضمن آنکه هفت شهر اراک، بندرعباس، قزوین، قم، کرج، مشهد و همدان هم‌اکنون در وضعیت سبز قرار دارند ، مشروط به آنکه شرکت‌های آب منطقه‌ای، میزان آب تعهدشده در نشست‌های کمیته پایش را به‌صورت کامل تخصیص دهند.
 
تأمین برق تابستان 93 به سختی گذشت

اما تامین برق هم مثل تامین آب با سختی همراه بود و حائری مدیرعامل شرکت توانیر گفت: میزان مصرف برق در تابستان سال جاری افزایش شدیدی داشت به طوریکه در تأمین برق با سختی روبرو شدیم.

وی با بیان اینکه این سختی همچنان تداوم دارد افزود: میزان پیک مصرف برق تا 48500 مگاوات نیز رسید در حالی که این تعداد نیروگاه برای تولید برق به اندازه کافی نبود.

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: پیک مصرف برق امسال در تیرماه بود در حالی که پیک مصرف سال گذشته مردادماه بوده است.

قطعی آب مشترکان بالای 200 مترمکعب

بالاخره وضعیت تهران به اندازه ای بحرانی شد که آب و فاضلاب استان تهران دست به قطع آب مشترکان پر مصرف زد. در ابتدای این طرح قرار بود آب مشترکانی که بیش 50 مترمکعب آب مصرف می‌کنند قطع شود اما به علت تماس‌های مکرر مردم به مشترکانی که بین 50 تا 200 مترمکعب آب مصرف می‌کنند فرصت یک ماهه برای کاهش مصرف‌شان داده شده شود.

محمد پرورش مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در آن روزها گفت: با توجه به اینکه حدود 3 هزار مشترک پر مصرف بالای 50 متر مکعب بیش از الگوی مصرف (20 متر مکعب) مصرف آب شرب دارند قرار بود آب شرب آنها قطع شود.

وی ادامه داد: به همین منظور به این نتیجه رسیدیم مشترکان پر مصرف تهرانی که مصرف آب شرب آنها 200 متر مکعب است از امروز 7 ساعت قطع آب داشته باشند.

این مشترکان مصرف‌شان 9 برابر بیشتر از الگوی مصرف است.
انتهای پیام/
برچسب ها: برق ، آب ، قطع ، تابستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار