برخی دمنوش‌ها ضد دیابت هستند و خستگی را کاهش می دهند و باعث غدد اعصاب افراد می‌شود.

محسن شهابی  متخصص طب سنتی در راستای اینکه آیا به دمنوش‌ها رنگ و طعم می‌‌افزایند در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گاهی مواقع هنگام مصرف برخی دمنوش‌های گیاهی طعم و بوی تندی احساس می شود اما لازم به ذکر است، دمنوش‌های گیاهی نظیر نعناع، یا دارچین، به طور طبیعی دارای رنگ و اسانس قوی و تند هستند اما در واقع می تواند گفت برخی دمنوش‌های کیسه ای تولید شده دارای گیاهی خالص نیست اما با این که گیاهان درون کیسه‌های بسته بندی شده خالص نیست اما مضر هم نیست.

وی در پاسخ به اینکه آیا می توان چند گیاه را با هم به صورت یک دمنوش در آورد اذعان داشت: با توجه به اینکه بر اثر مخلوط کردن چند گیاه خاصیت درمانی و آرام بخشی افزایش یافته و گاهی هم از میزان عوارض جانبی گیاهان کاسته می شود.

همچنین لازم به ذکر است؛ دمنوش‌ها حاوی رنگدانه، ضد دیابت هستند و باعث کاهش خستگی و غدد اعصاب می شود اما افراد باید بدانند مصرف بیش از حد دمنوش‌ها می‌توانند مانند شمشیر دو لبه عمل میکنند و علاوه بر مزایای سودمند کاهش یا افزایش قند یا فشار خون از خود نشان دهد.




انتهای پیام/


برچسب ها: دمنوش ، دیابت ، اسانس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار