در سفر افراد باید بیشتر به فکر لذت بردن از شرایط موجود بود و دغدغه غذا را نداشته باشید.

راست منش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در سفر باید بیشتر به فکر لذت بردن از شرایط موجود باشیم و دغدغه غذا را نداشته باشیم. اصول بهداشتی رعایت شود، به خصوص بعضی از مسیرهای راهی کشور، که ترافیک زیادی دارد به تبع افزایش افراد مسافر در آن مسیر زیاد می شود و چون گاهی بعضی رستوران ها وقت اضافه برای تهیه غذا در هر روز را ندارند، از یک روز پیش آن غذاها را تهیه می کنند، برای همین بهتر است که در پشت ماشین یک یخچال کوچک در سفر به همراه داشته باشید که غذای آماده در آن قرار دهیم.

وی بیان کرد: در این صورت دیگر افراد لازم ندارند که به رستوران ها رجوع کنند و دچار مشکلات نشوند.


انتهای پیام/

برچسب ها: سفر ، رستوران ، نوروز ، ترافیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار