زهرا بداللهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درگفتگو با
خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: مصرف زیاد قند و شکر، شربتها و نوشابههای شیرین علاوه بر افزایش خطر اضافه وزن، چاقی و دیابت، می تواند موجب پوسیدگی دندانها شود.
وی ادامه داد: در میان وعده از میوههای تازه یا بیسکویتهای سبوس دار به جای کیکها و شیرینیهای تر که پرچرب و شیرین هستند، استفاده کنید تا مصرف قند و شکر در شما کاهش یابد، همچنین در هنگام تهیه کیک ها و شیرینی های ساده خانگی به جای شکر از میوههای تازه، بخارپز یا پخته شده استفاده کنید.
عبداللهی با اشاره به اینکه نخریدن یا کمتر خریدن شیرینی ها یکی از بهترین راههای کم کردن مصرف آنها ست خاطر نشان کرد: استفاده از چند دانه توت خشک یا کشمش به جای قند و شکر به همراه چای نیز میتواند مصرف قند و شکر را کاهش دهد.
انتهای پیام/