به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریزسعیده علیزادهافزود: این گیاه ادویهای حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی و ویتامینهاست که در سلامت انسان نقش مهمی را بر عهده دارند.
وی تصریح کرد: برای جلوگیری از تخمیر غذا در معده مفید است؛ دَم کرده آن هضم غذا را آسان میسازد و گاز و نفخ معده را خارج میکند، همچنین نوشیدن دو تا سه فنجان از شربت برگ بو قبل از غذا برای درمان بی اشتهایی مفید است.
علیزاده ادامه داد: ویتامین آ موجود در برگ بو به قدرت بینایی فرد کمکمیکند و در پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه و دهان نقش دارد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: منبع غنی ویتامین استادیار گروه ث، آ، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است و به طور کلی مصرف منظم برگ بو در غذاها به سلامت جسم کمک میکند.
علیزاده گفت: نوشیدن دَم کرده برگ بو قبل از هر وعده غذایی از افزایش قند خون جلوگیری میکند.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز ادامه داد: این ادویه منحصر به فرد حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی نظیر مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلینیوم، روی و منیزیم است که در سلامت فرد نقش حیاتی بر عهده دارند.
وی افزود: خاصیت آنتی اکسیدان در آن به بدن در تولید انسولین کمک می کند و در نتیجه در بهبود بیماری دیابت موثر است.