وی تصریح کرد: عَرَق بیدمشک با داشتن ترکیباتی چون تانن، سالیسین، ژرانیون و مقدار کمی اسید استیک بهعنوان داروی موثر در تقویت قلب، آرامبخش و برطرفکننده درد و خستگی شهرت یافته است. علیزاده ادامه داد: مصرف عَرَق بید مشک بدون مواد شیرین کننده به میزان قابل توجهی قند خون را کاهش می دهد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: بیدمشک تقویت کننده دستگاه عصبی بوده و جوشانده برگ آن با عسل اعصاب را آرام می کند.
وی افزود: عَرَق بیدمشک باعث کاهش تب شده و خاصیت تب بُری دارد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: عَرَق بيدمشک در رفع کم خوني، ناراحتيهاي قلبي و تسکين اعصاب کاربرد دارد.