مسعود داودی متخصص پوست و مو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی که جوشهای خود رامیترکانند بر اثر دست کاری علاوه بر این که عفونتی که داخل جوش بوده به بیرون راه پیدا میکند بافتهای عمقی نشست کرده و عمیق تر شدن عفونت معمولاً ضایعات را بدتر میکند.
وی ادامه داد: جوشهای زیر پوستی و غیر التهابی که بین مردم به جوش سرسیاه و سفید بیان میشود. این جوشها معمولاً از تجمع چربی زیر پوست و بعد از بهبودی جاگذاشته نمیشود. فقط از نظر ظاهری ممکن است خوشایند نباشد.
داودی بیان کرد: البته جوشهای التهابی هستند که بیماران این جوشهای چرکی نام برده که نیاز به داروهایی از نوع چرک خشک کن دارد و اگر دارو استفاده شود معمولاً بهبودی زود انجام شود و معمولا جایی نمیگذارند.
این جوشها، جوشهایی هسند که بیماران تمایل به ترکاندن آنها دارند که همان طور که بیان شد دستکاری آنها ممکن است باعث عمیق تر شدن جوشها و شانس جا گذاشتن آنها افزایش پیدا میکند.
وی اظهار کرد: عمیقترین جوشها، جوشهایی ندول و کیست که انواع شدید آکنه دیده می شود. گاهی همراه با چرک و آپسه است که این مسئله میتواند باعث چاله و چولههایی روی صورت بیمار باقی بگذارد.
وی افزود: البته در آقایان این جوشها بیشتر مشاهده میشود و در مورد خانمها معمولاً کمتر مشاهده می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: معمولاً جوشهای به وجود آمده زمینهی ژنتیکی و ارثی هست ولی گاهی در بعضی از بیماران بنابر دلایلی داروهای دیگری را مصرف میکنند که باعث جوش می شود.
ولی عملاً چون علت این جوشها زمینهی ژنتیک و فرعی هست نمیشود بیان کرد که این جوشها را می شود پیشگیری کرد ولی از لحاظ ظاهری میتوان برای اینکه جای کمتری بگذارد و زودتر خوبی شود معمولا توصیه شده که حتماً باید درمان شود.
انتهای پیام/