به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران روغنها و چربیها از نظر منشا به دو گروه حیوانی و گیاهی تقسیم میشوند. روغنحیوانی مانند: کره، دنبه، و چربیهای موجود در گوشت قرمز و مرغ است و روغن های گیاهی هم انواع مختلفی دارند که شامل آفتابگردان، سویا یا زیتون ، ذرت، کنجد،هستهانگور، پنبه دانه، نارگیل و پالم است.
میتوان گفت: روغن پالم در مناطق گرمسیری آسیا آفریقا، آمریکا، تولید می شود که انواع مختلفی دارد که شامل 1- روغن پالم اولئین 2- زوعن لوبر اولئین روغن پالم اتئارین میشود که این روغنها از قسمت گوشی میوه پالم استخراج شده و در حدود 90 درصد برای مصرف خوراک انسان و 10 درصد باقی مانده در مصارف غیر خوراکی به مصرف می رسد.
همینطور باید دانست که در بین روغن پالم 2 نوع روغن پالم اولئین و روغن سوپر پالم اولئین برای مصارف خوراکی مناسبتر است.
از خصوصیات این روغن میتوان به داشتن کالری و ویتامین 2- کلسترول اشاره کرد که میتواند باعث کاهش تصفیه روغن شود.
انتهای پیام/