برخی از مواد غذایی علاوه بر اینکه خواص ضدسرطانی بسیار خوبی دارند، اثرات ضد بیماری‌های قلبی و عروقی نیز دارند که توصیه می‌شود بیشتر مورد مصرف قرارگیرند.

صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: مواد غذایی مختلف به ویژه میوه‌ها و سبزی‌ها،‌نقش مهمی در پیشگیری از بیمار‌ی‌های مزمن و خطرناک دارد. 

وی تاکید کرد: برخی از مواد غذایی علاوه بر اینکه خواص ضد سرطانی بسیار خوبی دارند، اثرات ضد بیماری‌های قلبی و عروقی نیز دارند که توصیه می‌شود بیشتر مورد مصرف قرار گیرند.

وی گفت: روغن زیتون از جمله مواد غذایی است که بهترین ضد سرطان و بهترین ضد بیماری قلبی محسوب می شود. 

کمالوند با بیان اینکه مصرف روغن زیتون در کاهش خطر سرطان‌های کولون،پوس و سینه بسیار موثر است،یادآور شد: روغن زیتون علاوه بر خواص ضد سرطانی و ضد بیماری‌های قلبی، همچنین برروی دستگاه گوارش اثرات خوبی دارد. 

وی خاطر نشان کرد: کاهش احتمال بروز یبوست، رفع سرفه، کاهش اختلالات صفراوی،کاهش فشار خون بالا، کاهش مشکلات مفصلی و همچنین کاهش احتمال ابتلا به عفونت به ویژه عفونت‌های قارچی از دیگر اثرات مفید روغن زیتون است. 

 انتهای پیام/
برچسب ها: زیتون ، روغن ، ماده ، قلب ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.