در طرح تشديد نظارت نوروزي14 شيريني سازي که اقدام به توليد و فروش شيريني يزدي در شرايط غير بهداشتي و با استفاده از مواد اوليه نامرغوب بدون مجوز از وزارت بهداشت مي نمودند پلمپ و خط توليد محصولات آنهاغير بهداشتي وجعلي توقيف شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یزد؛رضا موركيان مدير نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي گفت : با توجه به طرح تشديد نظارت نوروزي كه در اسفند ماه سال 93 و فروردين 94 انجام شد از 60 شيريني سازي بازديد بعمل آمد كه 14 شيريني سازي اقدام به توليد و فروش شيريني يزدي در شرايط غير بهداشتي و با استفاده از مواد اوليه نامرغوب بدون مجوز از وزارت بهداشت مي نمودند كه ضمن پلمپ و توقيف خط توليد محصولات آنها كه بالغ بر 18 تن انواع شيريني يزدي به ارزش 74 ميليون تومان بود توقيف و پس از تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي شدند.

رضا موركيان ، مدير نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي استان يزد افزود : طرح برخورد با شيريني فروشي ها و شيريني سازي هاي غير مجاز به صورت مقطعي نيست و با سياست هاي جديد معاونت غذا و دارو در طول سال با همكاري معاونت بهداشتي انجام خواهد شد و كارگاههاي مشمول شناسه نظارت علاوه بر اينكه بايستي از مسئول فني دائم جهت نظارت بر خط توليد خود استفاده نمايند در صورت استفاده از رنگ مصنوعي و مواد اوليه بدون پروانه ساخت توقيف و به مراجع قضايي معرفي خواهند شد.

در پايان مدير نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي استان يزد از مردم خواست در هنگام خريد شيريني يزدي حتما به شماره شناسه نظارت بهداشتي ، تاريخ توليد و انقضا و كيفيت ظاهري و شرايط نگهداري محصول كه بايستي در مكان خشك و خنك نكهداري شود دقت نمايندو در صورت خريد محصول داراي شناسه نظارت كه داراي مشكل بهداشتي است با شماره تلفن 37264644 داخلي 21 واحد شكايات مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو جهت ثبت شكايت و پيگيري تماس حاصل فرمايند و از خريد شيريني فاقد شناسه نظارت خودداري نمايند.

رضا موركيان همچنان افزود : مردم مي توانند جهت آگاهي از شناسه نظارت هاي معتبر و غير معتبر به سايت معاونت غذا و دارو به نشاني   www.ssu.ac.ir/yazdfdoقسمت اطلاع رساني مراجعه نمايند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.