معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: خط تولید یکی از واحدهای تولیدی فرآورده‌های لبنی مواد پروتئینی در کاشان در ایام نوروز پلمپ و توقیف شد.

دکتر حمید رضا بنفشه در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، افزود: خط تولید "پنیرپیتزا" یک واحد تولید فرآورده‌های لبنی تحت نظارت این معاونت به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی و بی توجهی به تذکرات قبلی، توسط کار‌شناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو این دانشگاه پلمپ و محصولات تولید شده توقیف گردید.

وی افزود: اطمینان شهروندان به آرم سیب سلامت سازمان و غذا و دارو روی محصولات غذایی نشان از باور و اطمینان آنان، به خدمتگزاران خود در حوزه سلامت برای تامین مواد غذایی ایمن و سالم است .


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.