آبمیوه‌های اسیدی مانند آب پرتقال می‌تواند عفونت گلوی فرد بیمار را تشدید‌ کند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، به نقل از سایت سی‌ان‌ان بهترین و بدترین غذاها برای استفاده در زمان بیماری به شرح زیر است: اگر دچار سر درد شد‌ید هات داگ را برای وعده‌ی غذایی انتخاب نکنید. این فقط سر درد شما را بیشتر می‌کند.

بر اساس این گزارش، کلم بروکلی می‌تواند برای سردرد مفید باشد اما باعث ایجاد گاز یا نفخ می‌شود.
 نکته‌ی قابل توجه این است که اگر یبوست دارید، کلم بروکلی گوارش شما را تحریک می‌کند و در مقابل 
هنگامی که ویتامین C برای شما مفید است، شربت میوه‌های اسیدی مانند آب پرتقال، قطعا می‌تواند عفونت گلوی شما را بدتر کند.

اگر حالت تهوع دارید نوشابه گاز دار مصرف نکنید حتماً حال شما را بدتر می‌کند.
در این گزارش اشاره می‌شود که شیر در بروز خارش در فرد مقصر است. لبنیات مانند شیر می‌تواند مواد غذایی را متراکم کند و باعث یبوست شدید شود که می‌توان از انواع توت‌ها برای کاهش تراکم مواد غذایی استفاده کرد اگر فرد به توت‌ها حساسیت داشته باشد استفاده از آنها باعث خارش می‌شود.

توصیه‌ی پایانی در این  گزارش این است که غذاهای تند می‌تواند باعث بروز اسهال شدید و عفونت سینوسی و سرماخوردگی در افراد شوند.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۹ ۰۳ اسفند ۱۳۹۴
ایااب پرتقال طبیعی هم برای سرماخوردگی مضراست
آخرین اخبار