به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ اترج به فارسی دو گونه است نوع کوچک آن را نرتج و نوع بزرگ آن را بالنگ می گویند و ترنج نیز معرب زبان اهوازی ها است.
نوع کوچک این میوه دو طرف آن باریک است و گونه بزرگ که دو طرف آن چندان باریک نیست همچنین طرف متصل به شاخ درخت کمی پهن تر و طرف دوم آن کمی باریک تر است و رنگ پوست هر دو نوع آن زرد و طلایی است و بسیار خوشبو است.
اترج میوه ای دارویی و منشا ویتامین c و سرشار از کلسیم است.
این میوه معتدل است و فشارخون را پایین می آورد.
بهجو رییس جهاد کشاورزی جهرم گفت: سطح زیرکشت اترج در شهرستان جهرم بالغ بر 150 هکتار است که نسبت به پارسال 25 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: امسال بالغ بر 500 تن از این مرکبات کمیاب در جهرم تولید شده است.
از مزیتهای اترج مقاومت در برابر سرما است.
کاشان، اصفهان، تهران، میمند و تبریز از جمله شهرهای متقاضی اترج هستند.
درخت اترج بین 200 تا 300 کیلوگرم ثمر می دهد.
انتهای پیام/ب