نوع طبخ ماکارونی بر شاخص قندی و میزان دریافت کالری تفاوت محسوسی ندارد.

دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شاخص قندی مهم‌ترین موضوع در زمینه‌ی نحو‌ه‌ی طبخ غذا است از منظر شاخص قندی طبخ ماکارونی به صورت آبکش یا دم کرده تفاوت محسوسی دیده نمی‌شود بنابر این اگر با بیمار قندی یا فردی که از اضافه وزن رنج می‌برد و خواستار دریافت کالری کمتری است، رو به رو باشیم نوع طبخ ماکارونی از لحاظ شاخص قندی فرقی نمی‌کند علاوه بر این کالری دریافتی از هر دو روش نیز یکسان است.

فرح بخش در ادامه عنوان کرد: اگر تاکید بر ویتامین‌ها و املاح حفظ شده در روش‌های طبخ باشد می‌توان گفت قطعا زمانی که ماکارونی یا برنج را به صورت دم پخت طبخ می‌کنیم بسیاری از ویتامین‌های گروه b که به وفور در خانواده‌ی نان و غلات از جمله برنج، ماکارونی یافت می‌شوند حفظ شده چرا که با آبکش کردن و گرداندن آب روی آن مقدار زیادی از ویتامین‌های محلول در آب برنج یا ماکارونی از دست می‌رود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار