مریم صادقزاده، کارشناس ارشد جامعهشناسی در گفت و گو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اهمیت روابط قبل از ازدواج بین زن و مرد، اظهار کرد: افسردگی، یأس، ناامیدی و مخالفت والدین با دید عدم صلاحیت طرف برای ازدواج بیاعتمادی و سؤظن به جنس مخالف و کمرنگ شدن عاطفهها، وابستگی بدون پیش زمینه عقلی از تأثیرات مخرب رابطه عاطفی قبل از ازدواج است.
صادقزاده با اشاره به کمبودهای اقتصادی و عاطفی ناشی از تربیت خانوادگی، بیکاری افراد و بسترسازی کانالهای ماهوارهای در کانون خانواده افزود: عدم آگاهی از مدیریت عواطف و هیجانات وجودی خود فرد، ارزانی خطوط تلفن همراه و سیم کارت و ورود فرد به فضاهای مجازی و مُد شدن توانایی و زرنگی در به دام انداختن جنس مخالف از عوامل گرایش فرد به جنس مخالف است.
وی با بیان این که، کشش درونی برای ازدواج بین زن و مرد وجود داشته ولی از آنجایی که به دلیل ناآگاهی آن را هدفمند نبوده و فقط یکسری حسهای اولیه با تعریف درست محبت اشتباه گرفته میشود، گفت: واقعیت رابطه قبل از ازدواج بها داده نشده و اکثراً به نتیجه هدفمند آن که آمادگی برای ازدواج است منجر نمیشود.
صادقزاده در پایان تأکید کرد: آموزش به خانوادهها و به تبع آن فرزندان به منظور شناخت رابطهها و حد و حدود آنها در کنار کپسوله کردن خانواده با دستورات دینی و عرفی جامعه، مطمئناً روابط بین دو جنس مخالف را به سطح سلامت روانی و جسمی خواهد رساند.
انتهای پیام/