به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گرگان؛عباسی گفت : کاهوی کشت شده در استان از ارقام استاندارد و هیبرید می باشد، که دوره کاشت این محصول، بین 65 تا 130 روزه است.
وی متوسط عملکرد تولید این محصول در سطح هر هکتار را حداقل 12 تا 25 تن اعلام کرد.
مدیرزراعت جهاد کشاورزی گفت:این محصول علاوه برتامین نیاز استان به سایراستانهای همجوار و حتی تهران هم فرستاده می شود.
شیخ ابراهیمی کارشناس تغذیه در خصوص خواص کاهو گفت: گیاهی از خانواده گل میناییان می باشد که دارای خواص زیادی است.
وی افزود:کاهو حاوی ویتامین K است که موجب تقویت استخوان شده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
کارشناس تغذیه دیگر خواص کاهو را کاهش آسیب های مغزی عصبی و جلوگیری از بیماری آلزایمر
برشمرد.
انتهای پیام/س