به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از ارتباطات و اطلاعرسانی سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، کریستوف زانوسی مولف، کارگردان، تهیه کننده و فیلمنامه نویس مشهور لهستانی در ایام برگزاری بخش بینالملل جشنواره، با حضور در ایران چند کارگاه تخصصی سینمایی برای علاقهمندان برگزار میکند.
کارگردان فیلم «جنایت در کاتمونت» در چهارمین روز از سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر به همراه علاقهمندان از ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح به تماشای فیلم «ساختار کریستال» مینشیند.
وی همچنین از ساعت ۱۳ تا ۱۴ و ۳۰ دقیقه کارگاهی تخصصی با عنوان «اصول کار با هنرپیشه، چگونگی تنظیم میزانسن میان دوربین و هنرپیشه» را برپا خواهد کرد.
این کارگردان لهستانی در ادامه و از ساعت ۱۵ تا ۱۶ و ۳۰ دقیقه درباره «سیر تحول درامپردازی از دهه ۶۰ میلادی تا امروز» در کارگاهی تخصصی سخن میگوید. زانوسی پس از آن نیز از ساعت ۱۶ و ۴۵ تا ۱۷ و ۴۵ دقیقه به پرسش علاقهمندان پاسخ خواهد داد.
مجموعه کارگاههای تخصصی سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، همزمان با برپایی این رویداد سینمایی با حضور جمعی از بزرگان سینمای ایران و جهان برپا خواهد شد.
این کارگاه ها از ۶ تا ۱۱ اردیبهشت، همزمان با سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر برپا میشود.
* اعلام جزئیات و فراخوان کارگاه تبادل ایده جَن میلر در جشنواره بینالمللی فیلم فجر
«جَن میلر» یک کارگاه آموزشی ایدهپردازی (Pitching) را با جوایز نقدی و حمایتی از سوی جشنواره بینالمللی فیلم فجر و سازمان سینمایی برگزار میکند.
بنابر این گزارش؛ روزهای هفتم و هشتم اردیبهشتماه، جشنواره بینالمللی فیلم فجر کارگاه «چگونگی پردازش یک ایده کمتر از ۱۵۰ کلمه برای تبدیل به یک فیلمنامه ۹۰ صفحهای برای فروش» (فیلمنامه داستانی) را توسط «جَن میلر» برگزار میکند.
جن میلر با بیش از ۲۰ سال سابقه تدریس در امر پیچینگ (تبادل ایدهها)، برگزاری این کارگاه را برعهده دارد.
این کارگاه دوبار در دو روز متوالی از ساعت ۸ تا ۱۲ ظهر با سخنان عمومی جن میلر برگزار میشود و از ساعت ۱۳:۳۰ برای ۱۰ نفر از شرکتکنندگانی که طرحهایشان انتخاب شده، تک به تک ۳۰ دقیقه زمان در نظر گرفته میشود تا به رفع اشکال ایدهها بپردازد.
بر اساس این خبر، تالار تبادل ایدهها فرصتی برای تمام فیلمسازان جوانی است که پروژههای ناب سینمایی دارند و به دنبال جذب بخشی از سرمایه برای راهاندازی یا تکمیل فیلم سینمایی خود هستند. تنها فیلمسازانی میتوانند در این بخش شرکت کنند که پیش از این، حداقل یک فیلم ساخته باشند. همچنین فیلمسازان غیرایرانی که پروژههایی برای تولید مشترک و فیلمبرداری حداقل ۳۰ درصد از فیلم در هر نقطه از سرزمین ایران را داشته باشند نیز میتوانند در این بخش شرکت کنند.
فراخوان حضور در این کارگاه ها عبارت است از:
۱- با توجه به نیاز حمایت از استعدادهای سینمایی کشور و تعامل با سینماگران جهان، تالار تبادل ایدهها در روزهای برگزاری بخش بینالملل جشنواره فیلم فجر برگزار خواهد شد. در این بخش، ایدههای این فیلمسازان برای شرکت در کارگاه تخصصی – آموزشی که خانم جَن میلر کانادایی برگزار خواهد کرد، ارسال میشود.
۲- به ۱۰ طرح برتر فرصت چالش تک به تک با مربی آموزشی برای رفع اشکالات طرح داده خواهد شد.
۳- هر شرکت کننده میتواند یک طرح در زمینهی فیلم بلند داستانی ثبتنام کند.
۴- طرحهایی که موفق به دریافت توافق هیات تصمیمگیری بشوند، مورد تشویق مالی برای نوشتن فیلمنامه کامل و تولید قرار خواهند گرفت.
۵- اسامی برندگان نهایی در اختتامیه بخش بینالملل جشنواره فیلم فجر اعلام خواهد شد.
علاقمندان می توانند تا دوم اردیبهشت فایل متن طرح ۱۵۰ کلمهای خود را در قالب Word به پست الکترونیک submission@fajrfilmfestival.com ارسال کرده و سوالات خود را از طریق شماره های
۲-۸۸۶۷۳۲۸۱ پیگیری کنند.
انتهای پیام/