معاون توسعه منابع انسانی سازمان دامپزشکی کشور گفت : طرح ردیابی
دام و فراورده
های خام دامی از هفته سلامت در سراسر کشور اجرایی می شود.
خداوردی افزود: این طرح هم اکنون در سه استان از جمله خوزستان بصورتآزمایشی در حال اجراست.
وی گفت: در این طرح خریداران فراورده های خام دامی با کد ردیابی که روی بسته بندی این مواد درج می شود از نشانی و مسیر تولید دام و فراورده های خام دامی آگاه و بطور مثال متوجه می شوند یک بسته مرغ بسته بندی شده در کدام مرغداری تولید و در کدام کشتارگاه ذبح و در کدام سردخانه نگهداری شده است.
معاون توسعه منابع انسانی سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به کمبود نیرو در سازمان دامپزشکی کشور گفت :هم اکنون تنها در 40 درصد از 607 کشتارگاه کشور دولت نماینده دارد.
خداوردی با اشاره به بلاتصدی بودن 5200 پست در سازمان دامپزشکی گفت: امسال 400 نیرو در سازمان دامپزشکی استخدام می شوند.
وی گفت: دو متقاضی بخش خصوصی برای مشارکت در راه اندازی قرنطینه دامپزشکی در مرز ماهیروز اعلام آمادگی کرده اند.
خداوردی معاون سازمان دامپزشکی با اشاره به بازدیدش از بازارچه و تاسیسات مرزی ماهیرود گفت: در این بازدید نحوه مشارکت بخش خصوصی در راه اندازی قرنطینه دامپزشکی در ماهیرود بررسی شد.
هم اکنون به علت نبود قرنطینه دامپزشکی در مرز ماهیرود امکان واردات دام زنده و فراورده های خام دامی از مرز ماهیرود وجود ندارد.
معاون سازمان دامپزشکی کشور با تاکید براین که علاقمندان به واردات دام از افغانستانیا پاکستان باید قبل از هر اقدامی مجوزهای لازم را از مراجع ذیصلاح اخذ کنند گفت: پس از اخذ این مجوزها نوبت به دامپزشکی می رسد که سلامت دامها را تضمین کند.
براساس مقررات سازمان دامپزشکی دام های زنده وارداتی هنگام ورود به مرزهای ایران باید 15 روز قرنطینه و در نزدیکترین کشتارگاه ذبح شوند و پس از ذبح گوشت آنها به مناطق دیگر متقل شود.
انتهای پیام/س