دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با وجود کاهش نسبی ابتلا به بیماری‌های واگیر، اما گسترش زندگی‌های شهرنشینی و صنایع آلاینده موجب افزایش بیماری‌های غیرواگیر در دو دهه اخیر شده است.

داوود رضایی منش دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: در سالهای اخیر به دلیل نبود امکانات کافی و شرایط مناسب زندگی، بسیاری از افراد روستانشین به شهرها مراجعت کرده‌اند که این موضوع موجب بروز مشکلات جدی برای افراد جوامع شهری شده است. 

وی با اشاره به ارتباط نوع زندگی مردم و بروز بیماری‌ها و نارسایی‌های مزمن، تأکید کرد: با وجود کاهش نسبی ابتلا به بیماری‌های واگیر، اما گسترش زندگی‌های شهرنشینی و صنایع آلاینده موجب افزایش بیماری‌های غیرواگیر در دو دهه اخیر شده است. 

رضایی منش گفت: افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی، عصبی، مغزی، کلیوی، کبدی، ریوی، خونی، گوارشی، تنفسی، استخوانی، مفصلی، عضلانی، سرطان و دیابت و چندین بیماری‌ دیگر، نتیجه گسترش زندگی‌های شهری بوده است. 

وی یادآور شد: البته در خصوص بیماری‌های مزمن تنها یک عامل مطرح نیست، بلکه در این زمینه بیش از یک عامل دخیل است. 

رضایی منش خاطر نشان کرد: استعمال دخانیات به ویژه سیگار، چاقی و اضافه وزن، چربی خون بالا، ورزش نکردن و نداشتن تحرک بدنی و استرس و فشارهای روحی و روانی، از مهمترین اثرات گسترش زندگی‌های شهرنشینی بوده که همه و همه موجب افزایش شیوع و بروز بیماری‌های مزمن و غیرواگیر شده است. 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار