بسته نگه‌داشتن پنجره‌های منزل یا اتوموبیل و استفاده از تهویه هوا در این محیط ها در پیشگیری از آلرژی‌های چشمی موثر است.

کی‌پور متخصص اتومتریست در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آلرژی یا حساسیت چشمی از شایع‌ترین التهاباتی است که در اثر واکنش سیستم ایمنی نسبت به محرک‌های حساسیت‌زا بروز می‌یابد، البته آلرژی فصلی از نوع دائمی شایع‌تر است. عموما علائمی نظیر خارش، سوزش، قرمزی، تورم پلک‌ها، ترشحات آبکی و شفاف تظاهر می‌یابد و هم چنین ممکن است در مواردی با عطسه یا آبریزش بینی توام باشد. 

کی‌پور اذعان کرد: ذرات موجود در گرد و غبار، گرده‌های گل و گیاهان و درختان می‌توانند از عوامل حساسیت محسوب شوند. محرک‌هایی نظیر دود سیگار یا استعمال برخی از عطرها و خوشبو کننده‌ها ممکن است به بروز آلرژی چشمی منجر شوند. علاوه بر این‌ها استفاده طولانی مدت و نادرست از لنزهای تماسی، به بروز آلرژ می‌انجامد برخی لوازم آرایشی و قطره‌های چشمی که حاوی مواد نگهدارنده می‌باشند نیز در ایجاد آلرژی نقش دارند. 

کی پور عنوان کرد: معمولا برای درمان آلرژی‌های چشمی از آنتی هیستامین‌های خوراکی و قطره‌های چشمی یا اشک مصنوعی استفاده می‌شود هم چنین در موارد حساسیت شدید به تعیین نوع ماده آلرژی‌زا نیز مبادرت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: برای پیشگیری از ابتلا به آلرژی چشمی باید تا حد امکان از مواجه با عوامل و محرک‌های حساسیت‌زا پرهیز شود. بسته نگه‌داشتن پنجره‌های منزل یا اتوموبیل و استفاده از تهویه هوا در این محیط‌ها موثر می‌باشد.

شایان ذکر است، رعایت بهداشت فردی و شست و شوی مکرر دست‌ها در صورت تماس با حیوانات خانگی و اجتناب از هر گونه مالش چشم‌ها برای پیشگیری از آلرژی چشمی توصیه می شود. محدود نگه داشتن میزان رطوبت در محیط منزل و محل کار (بین 30 تا 50 درصد)  و رعایت نظافت حمام و آشپزخانه برای دوری از محرک‌های قارچی و انگلی الزامی است. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار