علی میرزاجانی، متخصص اپتومتریست در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آلرژی چشمی بیماری است که در موضع دو چشم ایجاد میشود که بیشتر فصلی است و در بهار و پاییز بیشترین شیوع را دارد.
وی افزود: این بیماری در افرادی که پیشینهٔ وراثتی دارند، ایجاد میشود که سیستم ایمنی بدن آنها نسبت به مواد حساسیت زا آلرژی نشان میدهد.
وی ادامه داد: قرمزی، آبریزش چشم و پلک زدن مکرر از علائم این بیماری است.
وی تصریح کرد: بعضی از غداها از جمله: سوسیس، کالباس، بادمجان، گوجه فرنگی، و ادویه جات باعث تشدید آلرژی چشم میشود.
دکتر میرزاجانی خاطر نشان کرد: شستشوی چشم با سرم نمکی، استفاده از قطرههای موضعی و کورتونها از راههای درمانی این بیماری است.
انتهای پیام/