به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ مطالعههای جدید منتشر شده در مجله متابولیسم بیان میکند که چطور نوشیدنی های دارای قند، هورمون کورتیزول و واکنش به استرس در مغز را سرکوب میکند.
یکی از پژوهشگران این مطالعه عنوان میکند که مصر قند-امانه آسپارتام-می تواند استرس و نگرانی را در افراد کاهش دهد.
اما این نگرانی وجود دارد که استفاده زیاد از قندها میتواند اثرات بهداشتی مضری مانند اضافه وزن را همراه داشته باشد.
بر اساس برآوردها 35 درصد از بزرگسالان و 17 درصد از کودکان آمریکایی دچار اضافه وزن هستند که بخشی از آن مربوط به نوشیدنیهای شیرین است.
در یک مطالعه در طی 12 روز که بین خانم های 40-18 ساله انجام شد به ترتیب 8، 11 نفر از آنان از اسپارتام و نوشیدنیهای دارای قند استفاده کردند سپس پژوهشگران با استفاده از تصاویر MRI، عکسالعمل های مغز را در این افراد اندازهگیری کردند و دریافتند خانمهایی که از نوشیدنیهای دارای شکر استفاده کردند در مقایسه با گروه دیگر واکنش های کورتیزول در آنان کمتر است.
Lauge از محققان مطالعه اظهار کرد نتایج حاکی از آن است که عادت غذایی متفاوت نشان میدهد که چرا برخی افراد در شرایط استرس کر خود را به خوبی انجام نمیدهد.
برای سرکوب شرایط استرس به عکسالعمل طبیعی در این شرایط به سلامتی کمک میکند.
انتهای پیام/