دكتر حسينی با اشاره به رعايت اصول تغذيه سالم در بين كودكان گفت: بايد شكر و روغن از بشقاب صبحانه همه دانش‌آموزان حذف شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، دكتر حسينی، مدير كل اداره نظارت بر تغذيه و محصولات غذايی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت در حاشيه برگزاری جشن صبحانه سالم هم اكنون در پارك تهرانی استان تهران درحال برگزاری است، گفت: متاسفانه عادت‌های بد غذایی موجب افزايش مصرف شكر و انواع كره‌های روغنی در سفره‌های صبحانه دانش‌آموزان و كودكان شده است.

وي اضافه كرد: اين امر منجر به افزايش ناگهانی كالری‌های بدن و اختلال طبی و تمركز و هوشياري دانش‌آموزان در حين تحصيل و همچنين اختلال در سوخت و ساز بدن آنها مي‌شود و به همين منظور بايد به جای مصرف شكر و روغن و يا كره‌های روغنی با حجم بالا مواد مصرفی در صبحانه كه اصليی‌ترين و جدی‌ترين وعده غذايي نه تنها در ميان كودكان بلكه در كل افراد جامعه است،‌ مواد مغذی همچون عسل خالص به مقدار خيلی كم و يا مواد غذایی كم چرب و حتي‌الامكان غلات و دانه‌های مغذی مصرف شود. 

انتهاي پيام/



برچسب ها: کالری ، شکر ، سازمان غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.