معاون بهداشتی وزارت بهداشت:
معاون بهداشتی وزارت بهداشت:
به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دکتر سیاری معاون بهداشتی وزارت بهداشت در حاشیه مراسم ایمنی غذا از مزرعه تا سفره اظهار داشت: بنده توانستهام به مدت 20 سال دست به نمکدان نزنم و در واقع تغییر عادات غلط غذایی امکانپذیر است.
وی در جمع دانشآموزان ادامه داد: توصیه من این است روزانه و به تدریج مصرف قند و نمک و روغن کاهش یابد زیرا که قند به عنوان یکی از عوامل تهدید کننده سلامت زمینه ساز بیماریهای گوناگون است به گونهای که در یک لیوان نوشابه بالغ بر 40 حبه قند وجود دارد که میتواند با اشباع منوساکاریدها در بدن به یک عامل مستقیم در بروز دیابت مبدل شود.
وی تصریح کرد: در خصوص روغنها نیز باید عنوان شود که دو نوع روغن بسیار مضر است یک روغنهایی که چربی اشباع دارند همانند روغنهای حیوانی و دوم روغنهایی که تبدیل به روغن جامد میشوند.
وی با بیان اینکه دانشآموزان در سن کم میتوانند عادات بد غذایی را به سادگی اصلاح کنند، افزود: تناسب اندام و حفظ سلامتی در گرو پرهیز از سه ماده است و نقش مدارس در ترویج فرهنگ تغذیه سالم بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام/
چون پیامبر اکرم(ص) نه تنها نمک(سالم) را قبل و بعد از هر وعده غذایی سفارش نموده اند، که قبل و بعد از هر خوراکی ای نیز تجویز فرموده اند.