به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری،دارچین با نام علمی cinamomum verum درختچه ای کوچک و همیشه سبز به ارتفاع 5 تا 7 متر میرسد و از تمامی قسمتهای آن بوی مطبوع استشمام میشود.
گلهای سفید این گیاه در فاصله ماه های بهمن تا اوایل فروردین شکوفا می شود و برگهای این گیاه سبز سیر است.
این گیاه دارچین بومی سریلانکا و جنوب هند است. پوست درختچه به عنوان ادویه بکار میرود.
در هر 100 گرم پودر دارچین، 10 گرم آب،4 گرم پروتئین، 12 گرم چربی، 2 /2 گرم قند،کلسیم 1 گرم و 247 کیلو کالری انرژی دارد.
دارچین در بسیاری از کشورها به عنوان ادویه،چاشنی غذا و شیرینی مصرف دارد.
در ایران نیز به صورت عصاره،اسانس و گرد در قنادی ها و غذاهای نذری کاربرد دارد.
مطالعات علمی نشان داده دارچین در بیماری نقص ایمنی اکتسابی HIV-1 ، دیابت نوع 2 موثر است.همچنین در یک گزارش مشخص شد ماده استخراج شده از عصاره دارچین خاصیت جلوگیری از الزایمر در مدل موش را دارد.همچنین مصرف دارچین در اثرات منفی غذاهای پرچربی را کاهش می دهد.
انتهای پیام/ز