پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: نوشیدن آب هنگام غذا خوردن در برخی موارد باعث نفخ، دل درد و ترش کردن میشود چرا که حجم مواد غذایی که وارد معده میشود زیاد بوده و این زیاد بودن حجم غذای ورودی به ماهیچهی انتهایی مری آسیب میرساند. ماهیچه انتهایی مری شل میشود و فشاری را وارد میآورد به طوری که باعث میشود مقداری از غذا دوباره به فضای مری و دهان باز گردد که همان احساس ترش کردن است.
وی در ادامه عنوان کرد: اغلب خوردن غذاهای آبکی مانند آب گوشت یا مصرف آب حین غذا احساس ترش کردن را بوجود میآوردند.
این متخصص تصریح کرد: آب خوردن حین غذا ضمن آثار مخرب یاد شده، دقیق شدن شیره گوارشی و کاهش عملکرد آنها را در پی خواهد داشت.
وی گفت: توصیه میشود برای داشتن تغذیه سالم مصرف آب به میان وعدهها و حداقل 30 دقیقه قبل و بعد از غذا محدود شود.
انتهای پیام/