به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، زنجبیل، علاوه بر طعم خوش، خواص دارویی و درمانی نیز دارد. این گیاه به ویژه در طب سنتی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
تحقیقات جدید نشان می دهند زنجبیل به کنترل قندخون در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو کمک می کند. در یک مطالعه در امریکا مشخص شد مصرف روزانه پودر زنجبیل در کنار دارو یا انسولین به مدت حداقل دو ماه، موجب کاهش قابل توجه قندخون در بیماران دیابتی می شود. محققان معتقدند مکانیسم این اثر احتمالا ناشی از کاهش مقاومت انسولین است.
اما این یافته ها هرگز به این معنی نیست که اگر شما به دیابت نوع 2 مبتلا هستید و دارو یا انسولین مصرف می کنید، داروهایتان را کنار بگذارید و زنجبیل بخورید. برای استفاده از این گیاه حتما با پزشکتان مشورت کنید.
سیمرغ