به گزارش
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران نرگس حیدری، مدینه ملک حسینی و ساجده احمدی در بخش بانوان و علیرضا شایق، مهدی هوشمندان، حسین پیشوایی و منصور محجلین در بخش آقایان به ترتیب مقامهای اول تا سوم را از آن خود کردند و بر همین اساس گفتگویی با اعضای تیم ملی دارت انجام دادیم که در ادامه مشاهده خواهد کرد.
*نرگس حیدری (قهرمان جام برترینها): حضور در عرصههای جهانی انگیزه بخش است
بازیکن تیم ملی دارت گفت: حضور در اردوی تیم ملی و اعزام به بازیهای جهانی باعث بالا رفتن انگیزه و کسب نتیجه بهتر میشود. مسابقات جام برترینهای دارت در سطح بالایی برگزار شد و رقیبانم را از خود بهتر دیدم اما انگیزه بالاتر داشتم. در چند رشته ورزشی شرکت داشتم اما در دارت همدلی و صمیمیتی در بین ورزشکاران وجود دارد که باعث ماندن و فعالیتم در این رشته ورزشی شده است.
*مدینه ملک حسینی (نایب قهرمان جام برترینهای دارت): بازیکن تیم ملی بانوان دارت گفت: تمام بازیکنان شرکت کننده در جام برترین از بهترینها بودند
مدینه ملک حسینی گفت: با توجه به اینکه بازیکنان حاضر از 16 نفر برتر رنکینگ کشور بودند، سطح آنان بالا بود و با آمادگی زیادی حاضر شدند. تمام سعی خود را میکنم که در اردوی تیم ملی جز بهترینها باشم و بتوانم مجوز اعزام به رقابتهای جهانی دارت ترکیه را بدست آورم. شاید باور نکنید اما به دلیل استرس بالای دارت به این رشته گرایش دارم و میخواهم در سطح بالاتری در جهانی آن را تجربه کنم.
*ساجده احمدی (نفر اول رنکینگ سوم برترینهای دارت): تاریخ اعزام به رقابتهای جهانی مشخص نیست
بازیکن تیم ملی دارت گفت: چندین بار در اردوی تیم ملی بودیم اما اعزام نشدیم. مشکلات مالی و عدم حامی مالی باعث اعزام نشدنمان به بازیهای برون مرزی است و تا این مشکل برطرف نشود اعزام شدنمان مشخص نیست. بازیکنان تیم ملی دارت دوست دارند در مسابقات برون مرزی شرکت کنند تا سطح خود را بالا ببرند و بتوانند نام ایران را دراین ورزش نیز به مردم بشناسانند اما فکر کنم باید مشکلات مالی برطرف شود تا این مهم به انجام برسد.
*علیرضا شایق (قهرمان جام برترینهای دارت آقایان): برای بهتر بودن باید تلاش کرد
بازیکن تیم ملی دارت گفت: تیم ملی دارت برای کسب نتیجه بهتر باید تلاش کند و در حال حاضر ما برای کسب تجربه پا به این میادین میگذاریم. تیم ملی دارت جا زیادی برای پیشرفت دارد و باید تمام نیروی خود را برای حضور موثر در سطح بین المللی را گذاشت. سطح مسابقات جام برترینها بالا بود و با کوچکترین اشتباه امکان تغییر نتیجه وجود داشت.
*مهدی هوشمندان (نایب قهرمان جام برترینهای دارت آقایان): بر روی دارت سرمایهگذاری نمیکنند
بازیکن تیم ملی دارت گفت: در رشته دارت سرمایهگذاری نمیشود و پولی نمیدهند. در ورزش دارت کسی متحمل هزینه آن نیست و با بازیکنان این رشته برای علاقه خود بازی میکنیم. در این رشته محدودیت سنی وجود ندارد و هر کسی که وارد شود تا جایی که بتواند و شرایط اجازه دهد میتواند فعالیت کند. امیدوارم که این بار با تامین بودجه بتوانیم در عرصه بینالمللی شرکت داشته باشیم.
*حسین پیشوایی: تنها با سرمایهگذاری دارت و پیشرفت میکند
بازیکن تیم ملی دارت گفت: فدراسیون انجمنها باید برای بهتر شدن ورزش دارت در سطح آسیا جهان هزینه کند. در صورت هزینه نکردن در این رشته ورزشی احتمال حضور در مسابقات جهانی دارت وجود ندارد اگر کسی تمایل داشته باشد که شرکت کند باید به صورت آزاد وارد شود. با تمام این وجود خود را برای حضور در بین 4نفر اعزام به جام جهانی دارت را انجام میدهم.
*منصور محجلین: برای کسب تجربه وارد مسابقات شدم
بازیکن تیم ملی دارت گفت: سطح مسابقات بالا بود و برای تجربه بیشتر به این مسابقات وارد شدم. سطح مسابقات جام برترینهای دارت بالا است و برای تجربه بیشتر به این مسابقات وارد شدم و اگر توانایی حضور در بین 4 نفر اعزام را داشته باشم موفقیت زیادی در این عرصه کردهام. در ورزش دارت برخلاف دیگر رشتههای ورزشی نیازی به فیزیک بدنی خاصی نیست و میتوان بدون اینکه با مشکل روبرو باشیم در مسابقات حضور یابیم.
گفتنی است که 4 نفر برتر رنکینگ به همراه 4 نفر لیگ برتر چهار نفر برترینها و 2 نفر قهرمانی کشور در بخش آقایان به اردوی تیم ملی دعوت میشوند و همچنین 3 نفر برتر رنکینگ به همراه سه نفر برتر لیگ برتر و جام برترینهای دارت و 2 نفر قهرمانی کشور در بخش بانوان به اردوی تیم ملی دارت دعوت میشوند که در نهایت 3 نفر به مسابقات نهایی ترکیه اعزام خواهند شد.
انتهای پیام/