رستمیان افزود: نقد باید در فضای علمی وجود داشته باشد تا ببینیم چه کسی حرف درست را می زند و آن را اجرا کنیم.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر عبدالرحمان رستمیان با بیان مطلب فوق اظهار داشت: هر سیستم باید از انتقاد استقبال کند و سیستمی موفق است که بتواند با استفاده از نقدهای علمی و منصفانه، ضعف هایش را بر طرف کند همان طور که امام باقر (ع) نیز می فرماید بهترین دوست، کسی است که عیب هایم را به من هدیه کند، اما باید ضمن در نظر گرفتن منفعت کشور، نقد و راهکار مناسب را اجرا کنیم.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: ارزش افزوده بهداشت به خاطر پوشش همگانی و عمومی بودن، نسبت به درمان بیشتر است در صورتی که درمان مربوط به کسانی است که بیمار شده اند بنابراین باید سهم عمده ای از منابع را در اختیار بهداشت بگذاریم.

وی افزود: به بهداشت و درمان باید توجه کرد در همین حال اگر برای فردی بیماری پیش آید ما نمی توانیم این فرد را رها کنیم.

وی تصریح کرد: هزینه های درمان نسبت به بهداشت، بالا است و باید توجه داشته باشیم به گونه ای عمل نکنیم که تمام هزینه ها در درمان مصرف شود.

رستمیان با مثبت ارزیابی کردن طرح تحول نظام سلامت تأکید کرد: هدف ما در برنامه پنجم توسعه این بود که سهم  GDP(تولید ناخالص داخلی) را که بسیار پایین بود را به 7 درصد برسانیم که در حال حاضر به 6.5 درصد رسیده است چرا که اگر این سهم پایین باشد نمی توانیم بودجه ای برای سلامت اختصاص دهیم که در آن صورت با مشکلات جدی روبرو خواهیم شد.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که بودجه در کجا هزینه شود و اولویت بندی را رعایت کنیم.

وی ادامه داد: یکی از بهترین مصارف بودجه، در بیمه ها انجام شد در حالی  که تا پیش از این حدود 10 درصد مردم بیمه نداشتند که بسیار نگران کننده بود و از این شاخص به عنوان یکی از مهم ترین شاخص های عدالت در سلامت در دنیا یاد می شود.

وی در پایان یادآور شد: تعادل بخشی و حضور پزشکان در مناطق مختلف کشور، طرح بسیار خوبی بود همچنین در بخش درآمدها نیز پیگیر هستیم تا تعادل بخشی وجود داشته باشد که فاصله درآمدها مشخص باشد و بتوانیم آن را رصد و تنظیم کنیم.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار