از زودپزهای مجهز به سیستم ایمنی و استاندارد و مرغوب که برنامه‌های پخت بیشتری دارند استفاده کنید.

به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران،امروزه سرعت در کارهای خانه و آشپزی به یکی از دغدغه‌های مهم خانم‌ها به ویژه خانم‌های شاغل، تبدیل شده است.

به همین دلیل است که طراحان و تولید کنندگان لوازم خانگی بیشتر به سمت طراحی و تولید لوازمی می روند که سرعت بیشتری به انجام عملیات آشپزی می دهند .

نکات مهم در انتخاب زودپز به شرح زیر است:

۱- بودجه مورد نظر خود و همچنین نوع زودپزی را که می خواهید بخرید مشخص کنید. زودپزها در انواع (آلومینیومی قدیمی یا استیل یا استیل چند لایه) طراحی وساخته می شوند.

۲- با توجه به تعداد افراد خانواده و میزان مصرف خود، ظرفیت زودپز را تعیین کنید. امروزه برخی از برندها زودپزهایی به بازار عرضه کرده اند که به دو دیگ بزرگ و کوچک مجهزند و کاربر می تواند از هر دو دیگ استفاده کند.

جالب است بدانید یکی از این دیگ‌ها می تواند نقش بخار پز را نیز ایفا کند. برای خانواده‌های دو نفری معمولا یک زود پز ۴ لیتری کفایت می کند. و برای تعداد افراد بیشتر زود پز ۶ لیتری مناسب است.اگر زود پز بزرگ تری می خواهید می توانید به سراغ نمونه‌های هشت لیتری و بزرگ بروید.

۳- از زودپزهای مجهز به سیستم ایمنی و استاندارد و مرغوب  که برنامه‌های پخت بیشتری دارند استفاده کنید.

۴- در هنگام خرید، طرز استفاده صحیح از زودپز را از فروشنده بپرسید و هر سوالی برای تان پیش آمد بپرسید. بعد از فروشنده ، دفترچه راهنمای محصول کمک زیادی به شما خواهد کرد.

۵- دقت کنید که حتما دستگاه زودپزی که خریداری می کنید مجهز به دفترچه راهنمای استفاده از محصول باشد.هر وسیله ای دستورالعمل استفاده مخصوص به خودش را دارد.

مثلا در دفترچه راهنمای برخی زودپزها نوشته شده که یک سوم ظرف را آب کنید و در برخی دیگر این مقدار تا نیم یا دو سوم حجم ظرف متغیر است. پس خواندن آن برای ایمنی خود و سلامت دستگاه مفید خواهد بود.

۶- در صورت امکان از زودپزهایی استفاده کنید که قفل ایمنی دارند.در برخی از زودپزهای قدیمی این امکان وجود داشت که بعد از بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف، در زودپز به طور ناگهانی باز شود و ایجاد حادثه کند.

با در نظر گرفتن نکات ایمنی، زودپزهای جدید طوری طراحی شده اند که مجهز به قفل داخلی هستند و تا زمانی که بخار آب داخل ظرف وجود دارد امکان باز شدن درب را به شما نمی دهدتا مبادا فشار زیاد بخار موجب آسیب دیدن شما شود.

۷- علاوه بر حجم و ظرفیت زودپز، به طرح وشکل ظاهری ان هم توجه کنید.بهتر است زودپزهایی را انتخاب کنید که یک دسته بلند در یک سمت و دسته کوتاهی در سمت دیگر دارند چون در این صورت امکان باز و بسته کردن در راحت تر بوده و حمل و نقل و جا به جا کردن ظرف بهتر انجام می شود.

در ضمن بلند بودن دسته موجب می شود دسته ظرف خیلی داغ نشود و هنگام برداشتن ظرف ناگهان از دست تان رها نشود.

۸- اگرچه از مواد مختلفی برای تولید بدنه دیگ های زود پز استفاده می شود ،اما بهرین ماده برای ساخت بدنه دیگ های زودپز  جنس Stainless Steel یا همان فولاد ضد زنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است که انواع استیلی به دلیل مقاومت بالا، توزیع حرارت و سیاه نشدن به مراتب مناسب تر از انواع دیگر هستند.

۹-  توصیه می کنیم از زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری استفاده نمایید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، درب زودپز جدا نمی شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی شود.

برای پیشگیری از این اتفاق یک شیر خروج فشار اضطراری تعبیه شده است که در صورت بالا رفتن بیش از حد فشار بخار در داخل زودپز فعال می شود. در این زودپزها نشانه اولیه بالا رفتن بیش از حد فشار صدایی شبیه سوت است که فرد را از خطر مطلع می کند.

در صورت عدم توجه افراد و ادامه این روند شیر خروج فشار اضطراری فعال می شود و مقداری از فشار درون زودپز را می کاهد.

۱۰- مهمترین نکته ای که در هنگام خرید لوازم خانگی همیشه باید در نظر بگیرید این است که از گارانتی و خدمات پس از فروش دستگاه مطمئن شوید.از خرید کالای بدون گارانتی و خدمات پس از فروش اجتناب کنید، حتی کوچک ترین ایراد و نقص منجر به خسارات بسیار زیاد و احیاناً جبران ناپذیری می شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار