نخستین جشنواره غذای ملل در دانشگاه فردوسی مشهد با بیش از 250 نوع غذا برگزار شد.

رییس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد درگفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد،گفت: این جشنواره با هدف برقراری تعامل و همکاری بین دانشجویان کشورهای مختلف برگزار و دانشجویان غیر ایرانی به همراه دانشجویان خوابگاهی غذاهای سنتی کشور خود را معرفی کردند .

غنایی افزود: در این جشنواره یک روزه بیش از صدها نوع غذا، پیش غذا، دسر و نوشیدنی سنتی از کشورهای روسیه، کره جنوبی، آلمان، پاکستان، ایران، عراق، سوریه ، یمن ، افغانستان ، تاجیکستان و آذربایجان عرضه شد.

وی گفت : در هر غرفه های این جشنواره بیش از 10 نوع غذای ایرانی و غیر ایرانی خانگی ارائه و معرفی شد.

رییس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به تاثیر این جشنواره در افزایش شناخت شرکت کنندگان با تنوع فرهنگی و غذایی ملل مختلف، افزود: شناخت دانشجویان با فرهنگ، آداب ، رسوم و تنوع غذایی کشورها نه تنها سبب تقویت دوستی و تعمیق روابط میان دانشجویان ملل مختلف با یکدیگر بلکه منجر به هم افزایی دانشگاهی می‌َشود.


غنایی گفت: اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد باهدف افزایش مراودات فرهنگی میان دانشجویان ملل مختلف نخستین جشنواره غذایی ملل را برگزار کرده است و قرار شده که این جشنواره هرساله در دانشگاه برگزار شود.


گفتنی است در پایان این جشنواره کشور های عراق، روسیه و افغانستان رتبه های اول تا سوم را از آن خود کردند.






انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.