فرهاد آئیش بازیگر سینما و تئاتر در گفتگو با
خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران در خصوص رویکرد حضور هنرمندان در نمایشگاه کتاب و اجرای برنامه برای موضوع های کتاب گفت: ترویج کتابخواندن کار بسیار دشواری است به خاطر اینکه جبری در جامعه و در تکنولوژی جدید به وجود آمده که خود به خود کتاب خواندن را از بین میبرد و به راحتی نمیتوان مردم را ترغیب و نصیحت به کتاب خواندن کرد.
وی افزود: تا وقتی که خودمان با تبلت و کامپیوتر و ... کار میکنیم پس جایی برای ترغیب کودکان در جهت کتاب خواندن باقی نمیماند. پس باید اول از خودمان شروع کنیم و بعد دنبال راه حلهای جدیدی پیدا کنیم.
وی ادامه داد: باید از شهرداری تشکر کرد که متولی این نمونه برنامهها است چون حتی حضور ما هم به واسطه پیشنهاداتی است که از طرف شهرداری صورت گرفت.
آئیش بیان کرد: به عنوان یک هنرمند باید از اجرای این نمونه از برنامهها (کتابخوانی، اجرای تئاتر خیابانی و ...) استقبال کرد و خود را بدهکار مردم دانست.
وی اظهار داشت: کتاب خواندن هم مثل غذا خوردن و خوابیدن برای جامعه لازم است و من به عنوان هنرمند وظیفه دارم فرهنگ کتابخوانی را به اطرافیان و دوستانم انتقال داده و با آنها شریک باشم.
"آئیش" گفت: تبلت، موبایل و ... جزو لاینفک زندگی نسل جدید شده و جدا کردن این وسایل از آنها مشکل است، پس با راه حلهای مناسب میتوان بخشی از فرهنگ کتابخوانی را از طریق همین ابزار به جوانها انتقال داد.
وی افزود: اجرای سنت قدیمی کتاب خواندن در جامعه امروز مشکل شده است پس باید با تلفیقی از تکنولوژی جدید و طرح سنتی، فرهنگ کتابخوانی را بین مردم رواج داد.
آئیش ادامه داد: فرهنگ کتاب خواندن طوری باید در بین مردم رایج شود تا مثل بچگی های ما با رویای کتابها خوابید، نفس کشید، همزادپنداری و زندگی کرد.
"آئیش" عنوان کرد: این اسلحههای جدید (موبایل، تبلت و ...) که در حال خوردن مغز همه است جبر تاریخ است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اولین کتابی که خواندم تحت عنوان "بیژن و شیر" بود که با آن کتاب و کارهای "بیژن" زندگی میکردم و خودم را جای شخصیت "بیژن" کتاب قرار میدادم.
انتهای پیام