برخلاف بسیاری از تصورات و باورها مصرف چای به همراه غذا و یا بلافاصله پس از صرف غذا، موجب بروز کمبود آهن در بدن شده و در نتیجه احتمال کم خونی را تا حدود 30 درصد افزایش می‌دهد.

مهدی فهیمی استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: برخی از عادات غذایی که متاسفانه کمتر به آنها توجه می‌شود، عناصر معدنی و مفید بدن را کاهش می‌دهند و از این طریق فرد را مستعد ابتلا به بیماری‌ها و عارضه‌های گوناگون می‌کنند.

وی با بیان اینکه کمبود آهن یک مشکل بسیار شایع و مهم است، اظهار داشت: در بسیاری از موارد آهن به میزان کافی مصرف می‌شود، اما جذب آن در بدن به درستی صورت نمی‌گیرد که یکی از دلایل این موضوع مصرف برخی از مواد نظیر چای همراه با وعده‌های اصلی غذایی است.

فهیمی تاکید کرد: برخلاف بسیاری از تصورات و باورها مصرف چای به همراه غذا و یا بلافاصله پس از غذا، موجب بروز کمبود آهن در بدن شده و در نتیجه احتمال کم خونی را تا حدود 30 درصد افزایش می‌دهند.

وی یادآور شد: تاتن موجود در چای می‌تواند جذب آهن از منابع گیاهی را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش دهد.

فهیمی گفت: مصرف ناکافی مواد غذایی حاوی ویتامین c نیز احتمال بروز کمبود آهن را افزایش داده و از طریق خطر ابتلا به کم خونی را افزایش می‌دهد.





انتهای پیام/

برچسب ها: چای ، کم خونی ، علوم پزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.