به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، کارشناسان در جدیترین تحقیقات خود دریافتهاند مصرف سه فنجان چای سیاه در روز میتواند خطر ابتلاء به دیابت را تا حد زیادی کاهش دهد.
گفتنی است، مواد طبیعی موجود در چای سیاه میتواند منجر به کاهش قند خون شود.
بررسیها نشان میدهند، آنتیاکسیدانهای موجود در آنزیم برگههای چای میتواند سبب کنترل قند خون شود،مصرف چای سیاه به ویژه در کاهش ابتلای افراد به دیابت نوع 2 اثبات شده است.
نتایج این تحقیق توسط دانشگاه داروسازی هوکایدو در مجله Ethnop harmacology به چاپ رسیده است علاوه بر کنترل و مهار دیابت، مصرف چای به دلیل آنتیاکسیدانهای ویژه بر روی چای به نام فلاو نوئیدها میتواند برای کاهش التهاب، جلوگیری از بروز لختههای خونی، ارتقای عملکرد رگها و نیز بازکردن مجراهای خونی بسیار مفید باشد.
کارشناسان اثر نوشیدن چای سیاه در جلوگیری از بروز دیابت را بر روی بیش از 300 هزار داوطلب که روزانه 3 الی 4 فنجان چای مصرف میکردند تا میزان 25 درصد کاهش ابتلاء به دیابت اندازهگیری کردهاند.
انتهای پیام/