معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: امنیت و سلامت غـذا در کشـور از اهـداف کلان وزارت بهداشت است.

به گزارش گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دكتر رسول ديناروند با حضور در جمع مردم و در جشنواره صبحانه سلامت در پارک ملل ساری برگزار شد، گفت: سلامت غذا وابسته به نظارت مستمر دانشگاه های علوم پزشکی  و وزارت بهداشت است .

وی با بیان این که  غذاهایی که به دست مردم می رسد باید عاری از آلاینده ها، سموم و فلزات سنگین باشد، گفت: برای این منظور با تجهیز و تقویت آزمایشگاه های کنترل کیفیت مواد غذایی و ارائه آموزش های لازم به بازرسین، نظارت مستمر و کافی را از مراحل تولید مواد غذایی تا سطوح عرضه در بازار داشته باشیم .

وی با عنوان این مطلب که پنجاه درصد از مردم ایران دارای افزایش وزن هستند، گفت: چاقی و تغذیه نادرست باعث افزایش بیماری غیرقابل واگیر مانند انواع سرطان، بیماری های قلبی عروقی، تنفسی، اعصاب و روان و دیایت در ایران شده است به طوری که هم اکنون عامل اصلی مرگ و میر در جامعه ما این نوع از بیماری هاست.

معاون وزیر بهداشت با بیان این که کم تحرکی و تغذیه نامناسب از عوامل اصلی چاقی و بروز بیماری های غیر واگیر است، افزود: مصرف غذاهای پرکالری چربی، نمک و مواد قندی نباید بیش از حد مجاز باشد اما ميزان مصرف نمك و مواد قندی در ايران 2.5 برابر میزان استاندارد است.

دكتر رسول ديناروند با اشاره به این که با ترویج شیوه زندگی سالم و فرهنگ سازي می توان ذائقه جامعه را اصلاح و تمايل مردم برای مصرف غذهای پرکالری را كنترل کرد، گفت: برای داشتن سلامتی، تحرک و رعایت نکات تغذیه ای در طول و اصلاح شیوه رفتاری روز الزامی است.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار